De Business Club Vitesse-GelreDome is een bijzondere club. Alleen al door de gevarieerde samenstelling van de leden. Grote bedrijven en organisaties, kleine zelfstandige ondernemers, MKB-ers, voetballiefhebbers, Vitessenaren in hart en nieren of 'gewoon' zakelijke leden. Wij passen allemaal bij elkaar door de verbindende liefde voor voetbal in het algemeen en Vitesse in het bijzonder. Vanuit welke overweging de leden dan ook lid zijn van onze business club, onder aan de streep is het altijd goed voor de zaken.

Uw relaties in een sportieve en luxe ambiance ontvangen en hun zo een fantastische voetbalbeleving geven tijdens een thuiswedstrijd van Vitesse in onze Toon Huiberts-business club in GelreDome? Of netwerken binnen onze business club met bedrijven die, net als u, een passie voor voetbal hebben? Het nuttige wordt bij Vitesse gecombineerd met het aangename en daarmee is de basis gelegd voor een succesvolle business club.

Gedurende het seizoen worden er, exclusief voor de leden van onze business club, maandelijks zeer diverse bijeenkomsten georganiseerd. Dit varieert van kennissessies met inspirerende onderwerpen, netwerkevents, een business-to-business diner tot bedrijfsbezoeken. Tijdens deze goed bezochte bijeenkomsten leren de business club-leden elkaar, in een ongedwongen sfeer, (nog) beter kennen, wat zeker tot business leidt. Natuurlijk staan onze accountmanagers voor u klaar om u met hun brede netwerk met de juiste personen in contact te brengen.

Vanzelfsprekend hebben wij als business club ook ambities. Behalve een gevarieerd business programma, waarin de leden elkaar kunnen ontmoeten, willen wij ook graag groeien. Met circa 300 actieve business club-leden nu, willen wij doorgroeien naar 400 leden. Een groot netwerk met nog meer toegevoegde waarde voor u.

Samen genieten van voetbal, ontmoeten en netwerken

image image
image

image

image image

 

Waarom Business Club Vitesse-GelreDome?

✓ Ruim 300 leden en het aantal groeit

✓ Unieke samenwerkingen

✓ Een actief zakelijk netwerk

✓ Leden uit Gelderland en ver daarbuiten

✓ Netwerken met een verbindende liefde voor voetbal

Ik wil meer weten over de Vitesse Business Club

Waar kunnen wij mee helpen?

Ik wil meer weten over de Vitesse Business Club

Waar kunnen wij mee helpen?

Nieuwe leden

Contact met Vitesse

Telefoonnummer: 026-8807111

E-mail: bcvg@vitesse.nl