Uw merk zichtbaar bij Vitesse

Wanneer u bijvoorbeeld wilt werken aan uw naamsbekendheid of een speciale actie wilt communiceren, dan heeft Vitesse een prachtig platform om uw doelstellingen te behalen. Afhankelijk van uw doelstellingen en budget, kunnen onze medewerkers met een passende oplossing komen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.  zo kunt u denken bijvoorbeeld aan zichtbaarheid in GelreDome op de LED boarding, op het interne TV-circuit op de publiekspromenade, business club en loges. Maar ook via onze online kanalen en exposure op onze trainingsaccommodatie op Papendal behoren tot de mogelijkheden. 

Ik wil meer weten over exposure bij Vitesse

Waar kunnen wij mee helpen?

Waarom Vitesse?

✓ Groot regionaal én landelijk bereik

✓ Mogelijkheden voor grote en kleinere bedrijven

✓ Professionele organisatie die met u meedenkt

✓ Zichtbaarheid in GelreDome, televisie en online

✓ Wij helpen uw doelstellingen bereiken

image image

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1. Tijdens onze eerste kennismaking leren wij graag uw bedrijf en doelstellingen kennen. Wat wilt u bereiken en wat zijn uw wensen? Op basis hiervan maken wij een voorstel op maat om uw ambities te realiseren.

Stap 2. Zodra onze samenwerking kan starten gaan onze medewerkers aan de slag om bijvoorbeeld uw wedstrijdkaarten in orde maken, uw boarding op te maken of u te introduceren tijdens een van onze evenementen.

Stap 3. Indien alles naar tevredenheid is, kunt u genieten van een spannende wedstrijd of een goed gesprek met andere leden van de Business Club Vitesse-GelreDome. Onze medewerkers doen er echt alles aan om uw ambities te realiseren.

Stap 4. Onze medewerkers denken bovendien graag mee over eventuele andere creatieve oplossingen en denkrichtingen. Zo bouwen wij samen aan een sterke sportieve samenwerking.

Case: GongRun met Droomparken

imageEen van de snelste spelers van de selectie, Hilary Gong, daagt supporters uit. Samen met Droomparken organiseerde Vitesse iedere thuiswedstrijd de GongRun!

Op de LED-boarding toonden wij tijdens de rust een visuele weergave van een sprintende Hilary Gong. Langs de zijlijn probeerde een supporter hem bij te houden. Door deze unieke en ludieke opzet kreeg Droomparken tijdens de rust extra zichtbaarheid in het stadion. Onder supporters werd deze rustactiviteit met veel enthousiasme ontvangen. 

Ik wil meer weten over exposure bij Vitesse

Waar kunnen wij mee helpen?