OP EEN UNIEKE WIJZE DE MILLENIAL BEREIKEN

Anderhalf jaar geleden zijn wij met Vitesse gestart met onze eSports tak. Het doel, jongeren binden aan Vitesse. Na ruim een jaar kunnen wij zeggen dat de invoering van eSports een gouden greep is geweest!

Met behulp van Vitesse eSports en onze Paskie Rokus hebben wij inmiddels een gigantische database van ruim 50.000 (!) jongeren weten te genereren. De Millennial wordt langzaam geel en zwart. Het gamen is niet alleen fun, maar er ligt ook nadruk op het sociale aspect en het verantwoord gamen.

Mede door de diverse successen die wij en de overige eredivisieclubs met eSports weten te boeken, merken wij dat de zakenwereld steeds meer interesse toont en behoefte heeft aan een dergelijke activatie om de jongere doelgroep te verbinden aan een merk. Op basis van deze aantrekkende populariteit hebben wij diverse proposities die ook voor u interessant kunnen zijn. Van rechtstreekse communicatie naar de doelgroep tot in-game logovermelding in het spel FIFA, waardoor u een miljoenen publiek bereikt.

image image
image image 

Ik wil meer weten over eSports bij Vitesse

Waar kunnen wij mee helpen?

Ik wil meer weten over eSports bij Vitesse

Waar kunnen wij mee helpen?

Contact met Vitesse

Telefoonnummer: 026-8807111

E-mail: bcvg@vitesse.nl