Uw merk op nationale TV

LED-boarding biedt adverteerders de mogelijkheid om op een opvallende manier te adverteren. Tijdens een rechtstreekse uitzending op Fox Sports Eredivisie en een samenvatting op onder andere NOS Studio Sport en Vitesse TV.

Zichtbaar in GelreDome

De doelgroep voor OFF TV-exposure zijn de duizenden supporters en business club-leden bij de thuiswedstrijden van Vitesse in GelreDome. Ook hier hebben wij bij Vitesse meerdere mogelijkheden om zichtbaar te zijn bij uw doelgroep.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Voor wedstrijdexposure geldt dat wij maatwerk leveren, een aanbod waarmee onze relaties scoren! U kunt per wedstrijd of het gehele seizoen adverteren op de LED-boarding. 

image image image

De voordelen van LED-boarding

✓ Mogelijkheid om bewegende beelden te laten zien

✓ Flexibiliteit in de opmaak waardoor u bijvoorbeeld meerdere merken en producten kunt tonen

✓ Kleurgebruik wordt intens beleefd door de kijker

✓ Hoge attentiewaarde bij zowel de bezoekers in GelreDome als bij de televisiekijkers

 

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Stap 1. Tijdens onze eerste kennismaking leren wij graag uw bedrijf en doelstellingen kennen. Wat wilt u bereiken en wat zijn uw wensen? Op basis hiervan maken wij een voorstel op maat om uw ambities te realiseren.

Stap 2. Zodra onze samenwerking kan starten gaan onze medewerkers aan de slag om bijvoorbeeld uw wedstrijdkaarten in orde maken, uw boarding op te maken of u te introduceren tijdens een van onze business evenementen.

Stap 3. Indien alles naar tevredenheid is, kunt u genieten van een spannende wedstrijd of een goed gesprek met andere leden van onze Business Club Vitesse-GelreDome. Onze medewerkers doen er alles aan om uw ambities te realiseren.

Stap 4. Onze medewerkers denken bovendien graag mee over eventuele andere creatieve oplossingen en denkrichtingen. Zo bouwen wij samen aan een sterke sportieve samenwerking!

Ik wil meer weten over LED-boarding bij Vitesse

Waar kunnen wij mee helpen?

Ik wil meer weten over LED-boarding bij Vitesse

Waar kunnen wij mee helpen?

Contact met Vitesse

Telefoonnummer: 026-8807111

E-mail: bcvg@vitesse.nl