Alle aandacht op een ludieke manier

Samen met onze partners bedenken wij graag ludieke acties om in contact te komen met de doelgroep. De mogelijkheden bij Vitesse zijn eindeloos, waardoor er voor iedere doelstelling wel een creatieve oplossing te bedenken is. Zo werkt u direct aan uw zichtbaarheid, maar kunnen de oplossingen van Vitesse ook bijdragen aan uw omzetdoelstellingen. 

Slim maatwerk

Met creatieve opties voor samenwerking wordt Vitesse aantrekkelijker voor steeds meer bedrijven met behoefte aan on- en offline exposure. Vitesse biedt slim maatwerk, in sympathie en zichtbaarheid. Vitesse biedt business partners tweemaal per seizoen exclusieve mogelijkheden om tijdens onze thuiswedstrijden in GelreDome alle aandacht te pakken. Die beperking kiezen wij bewust, omdat wij weten dat attentiewaarde nooit ten prooi aan overkill moet vallen. Voor de wedstrijd en tijdens de rust bieden wij onze partners ongekende exposure. Met een goed gevuld stadion betekent dit aandacht van circa 20.000 fans uit de regio en daarbuiten!

Van multinational tot MKB

Vitesse is en blijft van iedereen. Herkenbaar, sympathiek en toegankelijk. Wij werken niet alleen samen met grote en gevestigde zakelijke partners, maar maken ook graag exclusieve afspraken met onze relaties in het midden- en kleinbedrijf. 

image image

imageCase: Valentijnsdag

Een hotelketen zag kansen en organiseerde een actie rond Valentijnsdag. De prijswinnaar bekeek vanuit een hotelbed aan de rand van het speelveld de wedstrijd. Comfortabel en relaxter dan ooit! De winnaar kreeg bovendien een overnachting met ontbijt aangeboden bij een van de aangesloten hotels.

Is de actie ludiek en nieuwswaardig, dan pakken FOX Sports of de overige aanwezige media het op. Met de originele en ludieke insteek én de juiste timing, was deze campagne een groot succes en haalde de landelijke TV, kranten en bladen. Kortom, een activatie vol in beeld!

image

Case: Unica ICT Solutions

Sportieve dimensie kan op veel manieren worden geladen. Klantendagen, evenementen en productpresentaties kunnen creatief gelinkt worden aan de sportieve waarde. Kijk naar Unica ICT Solutions, die relaties uitnodigde voor de wedstrijd Vitesse vs Ajax. Voor de wedstrijd kregen 30 genodigden van Unica ICT Solutions een kijkje backstage. Via de spelerstunnel, het veld en de persruimte arriveerden zij in het exclusieve logerestaurant in GelreDome waar oud-spelers van Vitesse een voorbeschouwing op de wedstijd gaven. Vanaf het business loge-balkon hadden de gasten perfect zicht op een zinderende wedstrijd. Na afloop werd de gesigneerde wedstrijdbal aan de winnaar van de wedstrijdpoule uitgereikt in de Toon Huiberts-business club (Galaxy).

Ik wil meer weten over merkactivatie via Vitesse

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Stap 1. Tijdens onze eerste kennismaking leren wij graag uw bedrijf en doelstellingen kennen. Wat wilt u bereiken en wat zijn uw wensen? Op basis hiervan maken wij een voorstel op maat om uw ambities te realiseren.

Stap 2. Zodra onze samenwerking start, gaan onze medewerkers aan de slag om bijvoorbeeld uw wedstrijdkaarten in orde maken, uw boarding op te maken of u te introduceren tijdens een van onze business evenementen.

Stap 3. Indien alles naar tevredenheid is, kunt u genieten van een spannende wedstrijd of een goed gesprek met andere leden van onze business club. Onze medewerkers doen er alles aan om uw ambities te realiseren.

Stap 4. Onze medewerkers denken bovendien graag mee over eventuele andere creatieve oplossingen en denkrichtingen. Zo bouwen wij samen aan een sterke sportieve samenwerking!

Ik wil meer weten over merkactivatie via Vitesse

Contact met Vitesse

Telefoonnummer: 026-8807111

E-mail: bcvg@vitesse.nl