Gastvrijheid, comfort én netwerken

Als zakelijke gast tijdens de thuiswedstrijden van Vitesse vindt u gastvrijheid en comfort. Niet alleen geniet u van de luxe voorzieningen in GelreDome, maar u ontmoet ook nieuwe relaties terwijl u bijpraat met bekenden. Vitesse biedt verschillende opties voor de wedstrijden, van business seats tot een business loge (in andere stadions veelal skybox genoemd) in GelreDome. En van losse kaarten tot exclusieve arrangementen. Wat uw wensen ook zijn, onze medewerkers denken graag met u mee. Meer informatie? Wij informeren u met veel plezier (T 026 8807111 of E bcvg@vitesse.nl).

Ik wil meer weten over zakelijk bezoek aan thuiswedstrijden

Waar kunnen wij mee helpen?

image image image
image image image 

BUSINESS CHOICE & MEET AND GREET

MAAK KENNIS MET DE VOORDELEN VAN DE BUSINESS CLUB

Heeft u een volle agenda, maar is onze business club wel interessant voor u? Gebruik Vitesse als aanjager van uw ambities en profiteer van maatwerk binnen het business choice-pakket! Samen met u bepalen wij voor welke thuiswedstrijden van Vitesse in de eredivisie u uw gasten en relaties uitnodigt en hoe u 24 business seat-kaarten over deze wedstrijden verdeelt. U kunt daarnaast alle business club-bijeenkomsten bijwonen om (hernieuwd) kennis te maken met de andere leden van Business Club Vitesse-GelreDome.

Business Choice:

✓  U ontvangt 24 business seat-kaarten die u kunt inzetten voor top-wedstrijden (bij Ajax, Feyenoord en PSV maximaal vier business seat-kaarten) en alle overige eredivisie-thuiswedstrijden van Vitesse in GelreDome

✓  Per twee business seat-kaarten een VIP-parkeerkaart

✓  Uw business seat-kaarten geven toegang tot de Toon Huiberts-business club (Galaxy) waar de bar twee uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd geopend is (Hollands assortiment dranken en enkele hapjes)

✓ Mogelijkheid om voor de wedstrijd te brunchen, lunchen of te dineren (afhankelijk van het tijdstip dat de wedstrijd wordt afgetrapt) na reservering bij huiscateraar Buitenpoort GelreDome

✓ Lidmaatschap van de Business Club Vitesse-GelreDome waarmee u bijvoorbeeld wordt uitgenodigd voor alle BCVG-bijeenkomsten, kennissessies en andere business events. Bovendien wordt uw bedrijfsnaam vermeld op ons sponsorplateau in de Toon Huiberts-business club en heeft u volledige toegang tot de BCVG-app.

Meet and Greet

U kunt ook kiezen voor het Meet and Greet-pakket. Met dit kennismakingspakket geniet u van alle voordelen van het BCVG-lidmaatschap (zie hierboven) gedurende tien aaneengesloten eredivisie-thuiswedstrijden voor een voordelig kennismakingstarief. U kunt gebruik maken van Meet and Greet met een of met meerdere business seats.

Wij sparren graag met u over uw ideale invulling.

Contact met Vitesse

Telefoonnummer: 026-8807111

E-mail: bcvg@vitesse.nl

0
Dagen
3
Uren
12
Minuten
FC Utrecht
-
Vitesse