Business loge (in andere stadions vaak skybox genoemd): een eigen thuis in GelreDome

De optimale beleving voor uw relaties? Een eigen thuis in GelreDome geheel aangepast aan uw wensen en in uw huisstijl? Kies dan voor een business loge! GelreDome heeft er 49, voorzien van tien tot twaalf luxe seats op het logebalkon, met perfect zicht op het speelveld. Een mooiere plek om tijdens wedstrijden en evenementen relaties als VIP te ontvangen bestaat niet. Ook tijdens kantooruren kunt u uw loge gebruiken, bijvoorbeeld als vergader-, trainings- of presentatieruimte. Helemaal in de stijl en sfeer van uw bedrijf, op een locatie die plezier, sport en entertainment ademt.

image image

Ik wil meer weten over een business loge | skybox in GelreDome

Waar kunnen wij mee helpen?

De voordelen van een business loge | skybox:

✓ Eigen look-and-feel

✓ Een prachtige en exclusieve plaats in GelreDome

✓ Gebruik tijdens alle thuiswedstrijden in de eredivisie (exclusief play-offs)

✓ Gebruik van de business loge tijdens kantooruren

✓ Toegang tot het business loge-restaurant Heaven

✓ Toegang tot de Toon Huiberts-business club (Galaxy) waar de bar twee uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd vrij geopend is (Hollands assortiment dranken) en enkele hapjes

Ook het lidmaatschap van de Business Club Vitesse-GelreDome, waarmee u bijvoorbeeld wordt uitgenodigd voor alle BCVG-bijeenkomsten, kennissessies en andere business events. Bovendien wordt u bedrijfsnaam vermeld op ons sponsorplateau in de Toon Huiberts-business club en heeft u volledige toegang tot de BCVG-app.

image image image
image image image

Ik wil meer weten over een business loge | skybox in GelreDome

Waar kunnen wij mee helpen?

Contact met Vitesse

Telefoonnummer: 026-8807111

E-mail: bcvg@vitesse.nl