Wedstrijd tegen FC Utrecht in teken van Support Casper
7 november 2021 krijgt Vitesse FC Utrecht op bezoek in GelreDome. Deze wedstrijd staat traditiegetrouw in het teken van Theo Bos, Mister Vitesse en sinds dit seizoen (21/22) Support Casper. De wedstrijd start om 16:45 uur.

Theo Bos
De Nummer 4-wedstrijd is opgedragen aan clubicoon Theo Bos. Hij overleed in 2013 op veel te vroege leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Theo Bos heeft van 1983 tot 1998 voor Vitesse gespeeld en droeg met trots rugnummer 4. 

Support Casper
Support Casper is de maatschappelijke partner van Vitesse Betrokken. Vanzelfsprekend is Theo Bos de verbindende factor in deze samenwerking. Voordat het clubicoon in 2013 overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker, was Casper van Eijck zijn behandelend arts.

De missie van Support Casper luidt:
“Het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Hierbij hopen we zowel de duur als de kwaliteit van leven van patiënten te kunnen verbeteren.”

Met de samenwerking met Support Casper gaat een wens van de familie in vervulling. Vitesse Betrokken en Support Casper zullen voor minimaal de komende drie jaar samenwerken om fondsen te genereren voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

image

Hoofdsponsor eToro steunt Support Casper
Eelco Vos, Regiomanager Nederland bij eToro: “Wij zijn trots dat de hoorns van eToro op deze dag plaats maken voor Support Casper. Alvleesklierkanker wordt vaak te laat ontdekt en is op dit moment nog ontzettend moeilijk te behandelen. Met het ter beschikking stellen van de prominente plek op het thuisshirt van Vitesse, hopen we ons steentje bij te dragen aan het vergroten van de bewustwording. We willen voetbalfans overtuigen om de campagne van Support Casper te steunen om meer geld op te halen voor onderzoek en effectieve en betaalbare medicatie. Bij eToro kennen we de kracht van een sociaal netwerk om je boodschap over te brengen en willen Support Casper met deze wedstrijd graag het platform geven om zo veel mogelijk mensen te bereiken.”

Veiling
De unieke wedstrijdshirts van zowel basisspelers als reservespelers worden geveild via MatchWornShirt vanaf de start van de wedstrijd (7 novemer, 16.45 uur). De veiling sluit op zondag 14 november om 15.00 uur, een week na Vitesse FC Utrecht. De totale opbrengst komt ten goede aan Support Casper.

Doneren
Naast de veiling van de unieke wedstrijdshirts zal er voorafgaand aan de wedstrijd gecollecteerd worden. Draag jij net als Vitesse je steentje bij?

Geen collectebus tegengekomen maar wil je toch een donatie doen? Via onderstaande link kunt u een bedrag naar keuze overmaken.

Donatie

image