Vitesse bestaat op zondag 14 mei 125 jaar. Een rijke geel-zwarte voetbalhistorie met vele memorabele momenten. In samenwerking met Rozet en gemeente Arnhem presenteert Vitesse de expositie ‘125 jaar Vitesse’. Een bijzondere tentoonstelling over de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub. 

De expositie wordt woensdag 24 mei feestelijk geopend voor iedereen. Bezoekers kunnen de expositie tot en met vrijdag 8 september bekijken op de vijfde verdieping van Rozet. Verdeeld over verschillende thema’s is exclusief historisch Vitesse-materiaal te bewonderen. Proef tot slot de Vitesse-gerechten in restaurant Momento, op de begane grond van Rozet. De expositie is gratis toegankelijk.

Gedurende de gehele periode worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Laat je informeren door de Vitesse-gidsen, doe mee aan de speurtocht en kijk wanneer je op de foto kan met de KNVB Beker. 

Rondleidingen | vanaf 24 mei elke woensdag en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur
Laat je rondleiden door een professionele gids en ontdek alle details en bijzonderheden van de expositie 125 jaar Vitesse!
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig.

Speurtocht: 125 jaar Vitessegeschiedenis | dagelijks vanaf donderdag 1 juli
Jonge Vitesse-supporters ontdekken de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub tijdens een spannende speurtocht door Rozet. Deze is gratis op te halen bij Erfgoedcentrum Rozet. Ook kun je op de jeugdafdeling van alle vestigingen van de Bibliotheek Arnhem jouw eigen Vitesse-shirt ontwerpen.

Meet & Greet in Rozet | dinsdag 8 augustus | 14.30 uur
De voorbereiding op het nieuwe seizoen is inmiddels in volle gang. Het seizoen waarin Vitesse 125 jaar bestaat. Tijd voor een aantal spelers om een kijkje te nemen bij de expositie ‘125 jaar Vitesse’. Op dinsdagmiddag 8 augustus zijn zij aanwezig in Rozet. Kom jij ook?

Vitesse FIFA-toernooi in Rozet | woensdag 9 augustus | 14.00 - 17.00 uur
Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 en vindt plaats op woensdag 9 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in Rozet. De inschrijving is gesloten.

Vitesse FIFA-toernooi in Rozet | donderdag 17 augustus | 14.00 - 17.00 uur
Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 en vindt plaats op donderdag 17 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in Rozet. Meld je aan door het formulier op Vitesse.nl/fifa in te vullen. Deelname aan het toernooi kost € 5,-. Let op! Er is plek voor maximaal 64 deelnemers. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Ontwerpwedstrijd Vitesse-feestshirt | deadline 18 augustus
Ontwerp jouw eigen Vitesse-feestshirt. Alle technieken en materialen zijn toegestaan. Lever youw creactie uiterlijk vrijdag 18 augustus in bij de ontvangstbalie in de hal van Rozet of per post: Rozet, t.a.v. Astrid Albers, Nieuwe Oeverstraat 29, 6811 JB Arnhem.

Het programma wordt nog uitgebreid dus houd deze pagina in de gaten.

Plaats jouw Vitesse-foto op Instagram met de hashtag #VitesseinRozet en maak kans op een Vitesse-shirt!

image

http://www.rozet.nl/images/Programmering/zomer_vitesse_rozet.pdf

 

Vul hieronder jouw antwoord en gegevens in en maak kans op een jubileumshirt van Vitesse!