Vitesse wedstrijdshirts 2018|2019: een ode aan Hertog

De nieuwe wedstrijdshirts van Vitesse, in samenwerking met Macron, zitten vol traditionele Arnhemse kenmerken en zijn een ode aan het clubsymbool Hertog. De Amerikaanse Zeearend is sinds het seizoen 2008|2009 het clubsymbool van Vitesse. Een symbool dat in onze club en het wapen van de stad Arnhem ligt verankerd. Komend seizoen vliegt Hertog dus voor het 10de jaar op rij in GelreDome. Met zijn rondvlucht door het stadion trappen we elke thuiswedstrijd traditiegetrouw af.

Thuistenue
Het thuisshirt heeft de traditionele gele en zwarte verticale Vitesse strepen. Dit seizoen is ervoor gekozen om een vernieuwd banenpatroon te voeren; een oneven aantal banen. Aan de voorkant en achterop de logo’s van onze partners en op het hart, staat extra uitvergroot onder het Vitesse-logo, het reliëf van de tweekoppige zeearend. Onze ode aan Hertog. Op de achterkant, onder de kraag, is 'EST. 1892' geborduurd wat refereert aan het oprichtingsjaar van Vitesse. Het wedstrijdshirt wordt dit jaar aangevuld met witte broek en sokken om het tenue compleet te maken.

Uittenue
Het opvallende uitshirt heeft een diepe marineblauwe kleur met neon blauwe details. De mouwen van dit shirt zijn naast de kleur de blikvanger. Op een grafische en stylistische wijze zijn in neon blauwe kleuren de vleugels van Hertog weergegeven. Een symbool van kracht en strijdlust. Het logo van Vitesse kleurt dit seizoen, in tegenstelling tot eerdere seizoenen, mee met het shirt. Ook op het uitshirt staat, onder het Vitesse-logo, het reliëf van de tweekoppige zeearend. En ook in dit shirt is aan de achterkant 'EST. 1892' geborduurd. Om het uittenue compleet te maken zijn een marineblauwe broek en sokken toegevoegd.

De wedstrijdshirts 2018|2019 zijn vanaf nu online verkrijgbaar via Vitesse.nl/webshop. Bij de eerste training op 24 juni zijn de shirts voor het eerst in de fysieke verkoop. 

Direct bestellen

€ 0,- Bestel nu

€ 0,- Bestel nu