Vitesse wil het graag zo makkelijk mogelijk maken om gebruik te maken van de ticketshop, de app en de website. Tot nu toe waren hier verschillende accounts voor nodig. De kans dat je een keer jouw inloggegevens van één van de accounts kwijt bent is vrij groot.

We bieden hier nu een oplossing voor. In het vervolg heb je nog maar één account nodig om tickets te bestellen, een shirt te kopen en de app te gebruiken.

Daarvoor moet je een nieuw Vitesse-account aanmaken. Volg de stappen hieronder en maak gelijk jouw Vitesse-account aan:

Aanmaken Vitesse-account

1. Klik hier om naar de registratiepagina te gaan.
2. Vul jouw gegevens in en kies een wachtwoord, klik op bevestigen om verder te gaan.
3. Activeer jouw account via de activatiemail en log vervolgens in.

Heb je eerder tickets besteld?

4. Vul in het linkerveld eenmalig jouw gegevens van de oude ticketshop in. Je vindt jouw klantnummer (beginnend met 15 of 93) op je seizoen- of fankaart of in jouw eerdere registratiemail. Vul het wachtwoord in van jouw oude account van de ticketshop.
5. Vervolgens zie je de gegevens die je hebt ingevoerd voor je nieuwe Vitesse-account en de gegevens van je oude ticketaccount. Er wordt je gevraagd of je deze twee accounts aan elkaar wil koppelen. Klik op “Ja, ik wil deze accounts koppelen".
6. Je hebt nu jouw Vitesse-account aangemaakt. Voortaan kan je inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord van het Vitesse-account. Bestel met dit account jouw tickets

Heb je niet eerder tickets besteld?

4. Klik in het rechterveld op "Verder als nieuwe fan"
5. Je hebt nu jouw Vitesse-account aangemaakt. Voortaan kan je inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord van het Vitesse-account. Bestel met dit account jouw tickets.

image

Vitesse Fanservice

E: fanservice@vitesse.nl
T: 026 - 880 7337