Vitesse houdt de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in te gaten. Mochten er veranderingen van toepassing zijn in de richtlijnen, dan passen wij ons beleid hier op aan.

Welke Corona maatregelen worden er gehandhaafd?
Wij mogen jou verwelkomen in het stadion zonder mondkapje en zonder 1,5 meter afstand. 

Dit betekent wel dat je een vaccinatie- test- of herstelbewijs nodig hebt om het stadion te betreden. Deze kan je laten zien bij het betreden van het stadion via de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone? Dan kan je het bewijs downloaden via: https://coronacheck.nl/nl/print/

Je kan een test laten afnemen door een afspraak te maken 24 uur voor aanvang van de wedstrijd via www.testenvoortoegang.org. Hierbij geldt dat de test niet langer dan 24 uur geleden afgenomen mag zijn. Je kan tot uiterlijk twee uur van tevoren laten testen.

Moeten kinderen ook getest worden?
Iedereen van 13 jaar en ouder dient een Coronatoegangsbewijs te hebben om het stadion te betreden. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder Coronatoegangsbewijs naar binnen. Let op! Dit is niet nodig als een kind in het bezit is van een vaccinatiebewijs of herstelbewijs.

Moet ik me laten testen als ik gevaccineerd ben?
Vooralsnog is het niet nodig om je te laten testen als je al volledig bent gevaccineerd. Als je volledig bent gevaccineerd, dan kan je een bewijs van de vaccinatie via CoronaCheck-app aanmaken. Let op! Je bent volledig gevaccineerd na 2 weken na de laatste prik.

Kost het geld om mij te laten testen?
Er zijn geen kosten als je je laat testen via Testen voor toegang. Je kan hier een afspraak voor maken via www.testenvoortoegang.org. Vooralsnog betaalt de Rijksoverheid deze testen. Er zijn voor jou als supporter dus geen kosten.

Waar kan ik mijn uitslag zien?
Na het testen ontvang je, in principe, binnen 2 uur de uitslag. Je ontvangt zodra de uitslag bekend is, een e-mail met daarin een link om de uitslag in te zien. Via deze link zie je ook jouw unieke QR-code. Je kan deze code omzetten via de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl om het digitale Coronabewijs te ontvangen in vorm van een QR-code of print.

Ik kom niet in de Corona-Check App, wat nu?
Om een QR-code te krijgen in de CoronaCheck-app, dien je in het bezit te zijn van een DigiD. Mocht je geen DigiD hebben, dan is het helaas niet mogelijk om de QR-code te ontvangen. Neem in dat geval contact op met fanservice@vitesse.nl

Wat moet ik meenemen naar het stadion?
Om GelreDome binnen te komen, is het noodzakelijk dat je een geldig Coronabewijs (via de CoronaCheck-app of de geprinte versie), een geldig identiteitsbewijs en jouw toegangskaart hebt.

 

VITESSE FANSERVICE

Whatsapp06 82 45 42 76
E-mail: fanservice@vitesse.nl