Het is voor supporters die uitwedstrijden bezoeken waarbij een buscombi/autocombi (B- en C-wedstrijden) geldt verplicht om zich vooraf te laten registreren. Dit betekent dat er  éénmalig een (digitale) pasfoto gemaakt wordt. Tevens dien je op dat moment een geldig legitimatiebewijs te laten zien. De geregistreerde foto wordt gekoppeld aan je seizoenkaart. Deze is persoonsgebonden. Er bestaat een koppeling tussen de seizoenkaart waarmee het omwisselbiljet is gekocht en de pasfoto. Deze zal bij vertrek van de bussen, of in het geval van een autocombi, bij het omwisselpunt worden gecontroleerd.

Pasfotoregistratie

Voor het maken van een foto kun je  maandag van 12.00 tot 18.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur terecht in de MijnVitesse (GelreDome). Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen! De pasfoto moet minimaal één week voor de uitwedstrijd worden gemaakt, anders kun je de uitwedstrijd niet bezoeken.

Indien je niet de mogelijkheid hebt om langs te komen in de Fanshop is het ook mogelijk om een formulier te downloaden. Dit formulier kun je invullen en opsturen naar Vitesse Fanservice. Je moet een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een recente kleurenpasfoto meesturen met het formulier.

Geldigheid

Voor alle supporters die een pasfoto hebben laten registreren geldt dat deze geldig blijft tot je hierover wordt geïnformeerd door Vitesse.