Vitesse beweegt! Op het veld en ver daarbuiten. Vitesse innoveert, creëert nieuwe mogelijkheden. Voor zichzelf, maar ook voor voetbaltalent, voor supporters, voor jongeren in Arnhemse wijken en voor ondernemers. Vitesse raakt je, doet iets met je. De passie is  aanstekelijk. Vitesse staat nooit stil, never a dull moment. Vitesse is de arend die zijn vleugels uitslaat, die een groot gebied aan kansen overziet en tegelijkertijd feilloos weet waar en wanneer het kansen moet grijpen. We bieden voor onze medewerkers, spelers en vrijwilligers een uitdagende en resultaat gedreven werkomgeving. Vitesse is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger in de functie van:

Vrijwillige cameraman

Omschrijving vrijwilligerstaken

Als cameraman bij Vitesse speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze spelers. De technische staf zal, met de door jou gefilmde beelden, de ontwikkeling van de spelers en de speelwijze verbeteren door de beelden te gebruiken in tactische besprekingen.
Als vrijwillige cameraman ben je verantwoordelijk voor het filmen van de thuis- en uitwedstrijden in de competitie, beker en indien nodig de oefenwedstrijden. 

Daarnaast ben je
- Proactief
- Gemotiveerd
- Flexibel en stressbestendig
- Bij voorkeur woonachting in de omgeving van Arnhem

- Affiniteit met voetbal
- MBO/HBO werk- en denkniveau

- Alle wedstrijddagen (thuis en uit) beschikbaar. Deze zijn met name in het weekend. Incidenteel zijn deze doordeweeks.

Aanvullende informatie

Als vrijwilliger bij Vitesse maak je volledig onderdeel uit van de club. Jouw werkzaamheden zijn van grote waarde en om de waardering vanuit Vitesse uit te spreken organiseren we jaarlijks verschillende activiteiten. Daarnaast is deze functie een unieke kans om ervaring op te doen in een topsport omgeving. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag is binnen Vitesse een vast onderdeel in de selectieprocedure.

Interesse?
Solliciteer dan direct doormiddel van een motivatiebrief met CV naar werving@vitesse.nl