Vitesse beweegt! Op het veld en ver daarbuiten. Vitesse innoveert, creëert nieuwe mogelijkheden. Voor zichzelf, maar ook voor voetbaltalent, voor supporters, voor jongeren in Arnhemse wijken en voor ondernemers. Vitesse raakt je, doet iets met je. De passie is  aanstekelijk. Vitesse staat nooit stil, never a dull moment. Vitesse is de arend die zijn vleugels uitslaat, die een groot gebied aan kansen overziet en tegelijkertijd feilloos weet waar en wanneer het kansen moet grijpen. We bieden voor onze medewerkers, spelers en vrijwilligers een uitdagende en resultaat gedreven werkomgeving. Vitesse is voor de afdeling Facilitaire Zaken op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in de functie van

VRIJWILLIGERS FACILITAIRE ZAKEN RONDOM WEDSTRIJDEN VITESSE (M/V)

Omschrijving vrijwilligerstaken facilitaire ondersteuning

Als vrijwilliger hou je je bezig met allerlei klusjes op en rond de locaties van Vitesse, met name rondom GelreDome ter voorbereiding op thuiswedstrijden van Vitesse.                                                Over het algemeen gaat het hier om inzet op de vrijdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd. Je kunt hierbij denken aan het gereedmaken van het kleedkamergebied, ophangen van diverse banners en doeken in het stadion en op de tribunes.

 Gezien de aard van de werkzaamheden is een goede fysieke gesteldheid een pré.

Daarnaast heeft onze afdeling Facilitaire Zaken ook de verantwoordelijkheid voor onze trainingsaccommodatie te Papendal.                                                                                                            Voor deze locatie zijn we ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen. De werkzaamheden variëren van het rijden van een postrondje, het schoonmaken van de tribune, en kleine onderhoudsklusjes.

Je beschikt over:

  • Pro actieve houding en aanpakkersmentaliteit
  • Affiniteit met de doelgroep, bijvoorbeeld bij een lokale vereniging
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende mondelinge vaardigheden (Nederlands, Engels)
  • Rijbewijs is een pré
  • Persoonskenmerken: sociaal, geduldig, zelfstandig, flexibel, initiatief, creatief en een teamspeler.

Aanvullende  informatie
Wil je ook deel uitmaken van een hecht team van medewerkers en vrijwilligers en aan den lijve het geel zwarte gevoel ervaren? Aarzel niet en reageer snel! Bij indiensttreding ontvang je een vrijwilligersovereenkomst en informatie over de afdeling. We organiseren jaarlijks activiteiten voor vrijwilligers om de betrokkenheid bij de club te tonen. Het aanvragen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG)  maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse?
Stuur je CV met een korte motivatie, bij voorkeur via e-mail, vóór 26 januari 2019 naar Vitesse, t.a.v. Annemarie Trommel, werving@vitesse.nl.                                                                              Voor vragen kun je contact opnemen met personeelszaken 026-8807770.