VRIJWILLIGERS PROJECT BEGELEID WONEN (M/V)

Omschrijving vrijwilligerstaken
Als vrijwilliger ben je nauw betrokken bij de organisatie en van groot belang voor het succes van het reilen en zeilen van onze Vitesse Voetbal Academie. In het begeleid wonen project ondersteun je de coördinator begeleid wonen bij diverse werkzaamheden rondom huisvesting, voeding en begeleiding van onze jeugdspelers. Bij het project wordt een zoveel mogelijk huiselijke sfeer gecreëerd omdat de spelers vanwege reisafstand niet thuis kunnen wonen. Veiligheid, stabiliteit, structuur staan voorop, daarom hanteren we het zogenaamde vierogen beleid en zijn we daarvoor op zoek naar een vast team van vrijwilligers. Als vrijwilliger word je ingepland volgens een vooraf opgesteld rooster en je dient bij voorkeur minimaal twee dagen per week beschikbaar te zijn. Het accent zal liggen op de avonduren en waakdiensten (’s nachts). Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B.

Je beschikt over:

  • Relevante werkervaring in een soortgelijke (vrijwilligers)rol
  • Affiniteit met de doelgroep, bijvoorbeeld in de jeugdzorg
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende mondelinge vaardigheden (Nederlands, Engels)
  • Persoonskenmerken: sociaal, geduldig, verantwoordelijk, zelfstandig, flexibel en een teamspeler

Aanvullende informatie
Wil je ook deel uitmaken van een hecht team van medewerkers en vrijwilligers en aan den lijve het geel zwarte gevoel ervaren? Aarzel niet en reageer snel! We organiseren jaarlijks activiteiten voor vrijwilligers om de betrokkenheid bij de club te tonen. Het aanvragen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse?
Stuur je CV met een korte motivatie, bij voorkeur via e-mail t.a.v. Annemarie Trommel, werving@vitesse.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met personeelszaken 026-8807770.

-Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld-