VITESSE BEWEEGT

Voetbal beweegt en verbindt ons sinds 1892 in Arnhem en daarbuiten. Met toonaangevend voetbal en trotse betrokkenen vertellen wij ons verhaal. Vitesse staat voor historie en toekomst in Geel-Zwart. We bieden voor onze medewerkers, spelers en vrijwilligers een uitdagende en resultaat gedreven werkomgeving.

Oproepkracht Horecamedewerker(m/v)

Functieomschrijving

Het assisteren van de chef-kok en andere keukenmedewerkers bij het bereiden van sportmaaltijden, ontbijt, lunches, broodjes smeren, verkoop van diverse producten tijdens wedstrijden van de jeugd en het schoonhouden van de keuken en de daarbij behorende opslagruimtes.

Tot jouw taken behoren onder andere;.

  • Horecaverkoop op trainings-wedstrijddagen te Papendal.
  • Voorbereidende werkzaamheden (sport)maaltijden van selectie en bezoekers.
  • Zorgdragen voor opgeruimde en schone opslag-, werk- en uitgifteruimtes in de keuken.

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken binnen een afdeling Horeca.
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, flexibel, oplettend en nauwkeurig. Daarnaast heb je een klantgerichte instelling en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je woont in Arnhem of directe omgeving.


Aanvullende informatie
De werklocatie is Papendal. Deze locatie is in het weekend lastig te bereikbaar met openbaar vervoer.  De voorkeur ligt dan ook bij iemand die met eigen vervoer naar Papendal kan komen. In principe zijn we op zoek naar een oproepkracht die flexibel inzetbaar is tijdens piekmomenten (gemiddeld tussen 8 en 15 uur in de week). Het betreft voornamelijk het weekend. In overleg wordt er doordeweeks gewerkt. Vitesse biedt een zeer dynamische werkomgeving met goede begeleiding door een ervaren chef-kok en enthousiaste collega’s. Voor alle medewerkers, ook oproepkrachten, is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel van de procedure.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan?
Reageer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar werving@vitesse.nl  of Postbus 366, 6800 AJ Arnhem.