Vitesse beweegt! Op het veld en ver daarbuiten. Vitesse innoveert, creëert nieuwe mogelijkheden. Voor zichzelf, maar ook voor voetbaltalent, voor supporters, voor jongeren in Arnhemse wijken en voor ondernemers. Vitesse raakt je, doet iets met je. De passie is  aanstekelijk. Vitesse staat nooit stil, never a dull moment. Vitesse is de arend die zijn vleugels uitslaat, die een groot gebied aan kansen overziet en tegelijkertijd feilloos weet waar en wanneer het kansen moet grijpen. We bieden voor onze medewerkers, spelers en vrijwilligers een uitdagende en resultaat gedreven werkomgeving. Vitesse is voor de afdeling Facilitaire Zaken op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in de functie van

VRIJWILLIGERS HORECA/KANTINE (M/V)

Functieomschrijving

Het assisteren van keukenbrigade bij het voorbereiden van en uitgifte van eenvoudige maaltijden, snacks, broodjes en andere producten. De werkzaamheden zijn voornamelijk geconcentreerd aan het einde van de middag, begin van de avond en rondom wedstrijden van de jeugd. Daarnaast hoort bij deze werkzaamheden ook het schoonhouden van je werkomgeving en de daarbij behorende opslagruimtes.

Tot jouw taken behoren onder andere;.

  • Horecaverkoop op trainings-en wedstrijddagen te Papendal.
  • Voorbereidende werkzaamheden (sport)maaltijden.
  • Zorgdragen voor opgeruimde en schone opslag-, werk- en uitgifteruimtes in de keuken.

Herkenbaar?

Ben je enthousiast over genoemde taken en herken je je in bovenstaande beschrijving. Meld je dan nu aan en steek je handen uit de mouwen! Motivatie, inzet, flexibiliteit en enige affiniteit met Horeca en Sport is een pré. Je woont in Arnhem of directe omgeving, ook mede in verband met de bereikbaarheid van ons trainingscomplex.

Aanvullende informatie
Voor alle vrijwilligers is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel van de procedure.

Reageer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar werving@vitesse.nl  of pak de telefoon en neem contact op met personeelszaken via nummer 026 8807770.