Vrijwillige chauffeurs (M/V)

Functieomschrijving
In de rol van chauffeur hou je je bezig met het op veilige wijze vervoeren van onze jeugdspelers in de leeftijd van 11 tot 18 jaar. Zij worden een aantal keer per week vervoerd van huis/school naar Papendal voor de training. Er wordt gewerkt met diverse routes binnen een straal van 80 kilometer rondom Arnhem. Deze ritten vinden in de ochtend plaats, maar ook in de middag hebben we nog ruimte beschikbaar voor een enthousiaste vrijwilliger. Als vrijwilliger word je ingepland volgens een vooraf opgesteld rooster en je dient minimaal twee dagdelen beschikbaar te zijn. Je beschikt natuurlijk over een rijbewijs B.

Aanvullende informatie
Voor alle vrijwilligers is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel van de procedure.

Herkenbaar?
Ben je enthousiast over genoemde taken en herken je je in bovenstaande beschrijving. Meld je dan nu aan en steek je handen uit de mouwen! Motivatie, inzet, flexibiliteit en enige affiniteit met sport is een pré. Je woont in Arnhem of directe omgeving, ook mede in verband met de bereikbaarheid van ons trainingscomplex.

Interesse? 
Reageer dan zo snel mogelijk, maar bij voorkeur voor 22 januari 2022! Stuur je cv met motivatie naar werving@vitesse.nl  Vragen? Bel met de receptie van Vitesse op nummer 026-7601892 en vraag naar Michel van Veen.