VRIJWILLIGERS FACILITAIRE ZAKEN RONDOM WEDSTRIJDEN VITESSE (M/V)

Functieomschrijving
Als vrijwilliger hou je je bezig met allerlei klusjes op en rond de locaties van Vitesse, met name rondom GelreDome ter voorbereiding op thuiswedstrijden van Vitesse. Over het algemeen gaat het hier om inzet op de vrijdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd. Je kunt hierbij denken aan het gereedmaken van het kleedkamergebied, ophangen van diverse banners en doeken in het stadion en op de tribunes.

Daarnaast heeft onze afdeling Facilitaire Zaken ook de verantwoordelijkheid voor onze trainingsaccommodatie te Papendal. Voor deze locatie zijn we ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen. De werkzaamheden variëren van het rijden van een postrondje, het schoonmaken van de tribune, het veranderen van de opstelling van de vergaderruimte en kleine onderhoudsklusjes. 

Je beschikt over:

  • Pro actieve houding en aanpakkersmentaliteit
  • Affiniteit met de doelgroep, bijvoorbeeld bij een lokale vereniging
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Gezien de aard van de werkzaamheden heeft een goede fysieke gesteldheid de voorkeur
  • Uitstekende mondelinge vaardigheden (Nederlands, Engels)
  • Rijbewijs is een pré
  • Persoonskenmerken: sociaal, geduldig, zelfstandig, flexibel, initiatief, creatief en een teamspeler.

Aanvullende informatie
Wil je ook deel uitmaken van een hecht team van medewerkers en vrijwilligers en aan den lijve het geel zwarte gevoel ervaren? Aarzel niet en reageer snel! Bij indiensttreding ontvang je een vrijwilligersovereenkomst en informatie over de afdeling. We organiseren jaarlijks activiteiten voor vrijwilligers om de betrokkenheid bij de club te tonen. Het aanvragen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse?
Stuur je CV met een korte motivatie, bij voorkeur via e-mail naar Vitesse, t.a.v. Annemarie Trommel, werving@vitesse.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met personeelszaken 026-8807770.

-Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld-