Vitesse beweegt! Op het veld en ver daarbuiten. Vitesse innoveert, creëert nieuwe mogelijkheden. Voor zichzelf, maar ook voor voetbaltalent, voor supporters, voor jongeren in Arnhemse wijken en voor ondernemers. Vitesse raakt je, doet iets met je. De passie is  aanstekelijk. Vitesse staat nooit stil, never a dull moment. Vitesse is de arend die zijn vleugels uitslaat, die een groot gebied aan kansen overziet en tegelijkertijd feilloos weet waar en wanneer het kansen moet grijpen. We bieden voor onze medewerkers, spelers en vrijwilligers een uitdagende en resultaat gedreven werkomgeving. Vitesse is voor de jeugdacademie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in de functie van

VERZORGER

Omschrijving taken:

Als verzorger binnen de jeugdacademie ben je verantwoordelijk voor de medische begeleiding tijdens zowel uit- als thuiswedstrijden van onze jeugdelftallen. De functie van verzorger is een vrijwilligersfunctie.

Wij vragen hiervoor iemand die ervaring heeft in de sport en die onlangs een reanimatie/AED-training heeft afgerond.

Daarnaast beschik je over:

  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • affiniteit met de doelgroep
  • uitstekende mondelinge vaardigheden
  • persoonskenmerken: sociaal, betrouwbaar, zelfstandig en flexibel.

Wil je ook deel uitmaken van een hecht team van medewerkers en vrijwilligers en aan den lijve het geel zwarte gevoel ervaren? Aarzel niet en reageer snel! Om onze waardering aan onze vrijwilligers uit te spreken organiseren wij jaarlijks activiteiten voor vrijwilligers. Deze activiteiten zijn ook altijd een mooi moment om andere vrijwilligers te ontmoeten.

Voor alle functies binnen Vitesse, dus ook de vrijwilligersfuncties wordt voorafgaand aan de start van de functie een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd.

Interesse?

Stuur je CV met een korte motivatie, bij voorkeur via e-mail naar Vitesse, werving@vitesse.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met personeelszaken 026-8807770.