Welkom op de pagina van het gezondheidsprogramma Vitesse FIT.

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het gezondheidsprogramma Vitesse FIT. Vitesse FIT is voor mannen én vrouwen boven de 18 jaar die graag willen werken aan een gezondere leefstijl. Het programma bestaat uit twaalf beweeg- en theoriesessies. De sessies spelen zich af op een unieke locatie met unieke gasten, namelijk bij Vitesse Papendal mét Vitesse-iconen!

In het twaalf weken durende programma staan de thema’s voeding, beweging en mentaliteit centraal. Tijdens de beweegsessies worden er zowel individuele als voetbalactiviteiten uitgevoerd. Belangrijkste uitgangspunt; iedereen kan bewegen op z’n eigen niveau!

De editie van 4 april is VOL!

Vragen?

Neem dan contact op met Femke Maat, projectleider Vitesse FIT.

Contactgegevens: f.maat@vitessebetrokken.nl of 06 – 10 29 49 15.

Kosten

Deelname bedraagt €225,- Wat krijgt u hiervoor terug?

  • Twaalf beweeg- en theoriesessies
  • Fysieke testen (o.a. dexa scan en bloeddruk), inzicht in eigen ontwikkeling
  • Vitesse trainingskleding (shirt, korte broek en sweater)
  • Professionele begeleiding
  • Sporten op een unieke omgeving, Vitesse Papendal, mét Vitesse-iconen!
  • 13e ‘hoe gaat het nu met’-bijeenkomst

 Seizoenkaarthouders en BCVG- lid opgelet!

Voor jullie bedraagt deelname aan Vitesse FIT €175,-. Let op; de seizoenkaart moet op eigen naam staan*.

* Dit geldt niet voor leden van de Business club.
image

Inzicht in jouw ontwikkeling!

Voor de start van Vitesse FIT zal iedere deelnemer worden onderworpen aan een aantal fysieke tests. Zo wordt het BMI berekend, de bloeddruk gemeten en de Dexa scan afgenomen. Deze tests worden na afloop nogmaals gedaan om eventuele veranderingen inzichtelijk te maken.

Vitesse FIT staat voor een duurzame gedragsveranderingen. Een verandering doormaken waar je een levenlang nog plezier aan gaat beleven!

Dexa scan

Voor de start van Vitesse FIT zal iedere deelnemer worden onderworpen aan een aantal fysieke tests. Zo wordt het BMI berekend, de bloeddruk gemeten en de DEXA-scan uitgevoerd. Deze tests worden na afloop nogmaals gedaan om eventuele veranderingen inzichtelijk te maken.

 

Maar wat is de DEXA-scan?

DEXA staat voor ‘Dual Energy X-Ray Absorptiometry’ en is een zeer betrouwbare meting waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen je spierweefsel, vetweefsel en botten.

De meerwaarde voor het Vitesse FIT traject is dat het een veel nauwkeuriger beeld van de lichaamssamenstelling geeft dan alleen de weegschaal kan zeggen. Het is dan ook een zeer waardevolle toevoeging aan het FIT pakket.