Zet de mooiste dag van het jaar weer in de agenda! Na het daverende succes van de G-Trofee in 2021, zal de traditie zich voortzetten. Woensdag 21 september ’22 zal Vitesse Betrokken de G-Trofee opnieuw organiseren. Teams bestaande uit deelnemers met een verstandelijke beperking gaan de strijd aan voor een mooie beker en natuurlijk de jaarlijkse eer. De precieze planning volgt binnenkort, maar zal zich ongeveer tussen 12.00 en 17.00 uur afspelen.

Voor wie?
De Vitesse G-Trofee is een voetbaltoernooi voor (jong)volwassenen (18 plus) met een verstandelijke beperking (licht tot zeer ernstig). De wedstrijden zijn 6 tegen 6 en een team bestaat uit maximaal 10 personen. In het verleden was deelname alleen mogelijk voor woonvoorzieningen en gezinsvervangende tehuizen. Dit jaar zitten hier geen eisen aan. Ook G-teams van amateurverenigingen kunnen zich dus aanmelden. De teamleden moeten uiteraard wel voldoen aan bovenstaande eisen*.

* Er worden geen uitzonderingen gemaakt voor lichamelijke beperkingen. Voor woonvoorzieningen en gezinsvervangende tehuizen geldt de uitzondering dat er maximaal één teamlid van 16 of 17 jaar mag deelnemen, mits deze ook behoort tot het huishouden.

Edward Sturing, Hoofd Vitesse Voetbal Academie, is blij dat de G-Trofee weer wordt georganiseerd: “Ik heb de G-Trofee als speler en als trainer meerdere keren meegemaakt. Het is één van de leukste activiteiten in een voetbalseizoen. Het plezier dat zowel deelnemers als de spelers hebben tijdens dit toernooi, is fantastisch om te zien.”

Hoofsponsorschap

We zijn nog op zoek naar een enthousiaste hoofdsponsor!

Hoofsponsorschap G-Trofee

Inschrijving opent binnenkort!

Er is tijdens de G-Trofee 2022 plek voor 20 teams, VOL = VOL. De inschrijving opent binnenkort, houdt deze pagina goed in de gaten!

Kosten

Er zitten geen kosten verbonden aan deelname. Vanuit Vitesse ontvang je het volgende:

  • Een Vitesse G-Trofee shirt
  • Water en fruit
  • Voetballen op een unieke locatie
  • Beleef een dag als profvoetballer van Vitesse

De volgende zaken dien je zelf regelen:

  • Vervoer van en naar Papendal op 21 september
  • Sportbroekje en -schoenen
  • Eventueel eigen lunch
  • Goede zin!

Contactgegevens

Heb je voorafgaand aan je inschrijving nog vragen? Neem dan contact op met Femke Maat, projectleider van de Vitesse G-Trofee vanuit Vitesse Betrokken. Contactgegevens:

Inschijfformulier G-Trofee

Houdt deze pagina goed in de gaten voor de G-Trofee op 21 september 2022!

Hoofdsponsor worden van ‘dé mooiste dag van het jaar’?

Op 21 september organiseert Vitesse Betrokken de G-Trofee. Het onvergetelijke toernooi voor ruim 200(!) deelnemers met een verstandelijke beperking. Het mooie is: jij kan hier onderdeel van zijn.

Wij zijn namelijk nog op zoek naar een hoofdsponsor! Interesse? Neem dan snel contact op met Femke Maat, projectleider G-Trofee. Contactgegevens: f.maat@vitessebetrokken.nl of 06 102 949 15. 

Op naar wederom een waanzinnige dag!

Hoofdsponsorschap