Vitesse beweegt! Op het veld en ver daarbuiten. Vitesse innoveert, creëert nieuwe mogelijkheden. Voor zichzelf, maar ook voor voetbaltalent, voor supporters, voor jongeren in Arnhemse wijken en voor ondernemers. Vitesse raakt je, doet iets met je. De passie is  aanstekelijk. Vitesse staat nooit stil, never a dull moment. Vitesse is de arend die zijn vleugels uitslaat, die een groot gebied aan kansen overziet en tegelijkertijd feilloos weet waar en wanneer het kansen moet grijpen. We bieden voor onze medewerkers, spelers en vrijwilligers een uitdagende en resultaat gedreven werkomgeving. Vitesse is voor de afdeling Merchandise op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in de functie van

VRIJWILLIGERS MERCHANDISE (M/V)

Functieomschrijving

Je ondersteunt de afdeling Merchandise bij de verkoop van tickets en merchandise in de shop, op de promenade of bij bijzondere evenementen buiten GelreDome  (denk hierbij aan 1e training selectie, Hommelsemarkt etc). Je vindt het leuk om mensen te helpen en luistert goed naar wat supporters willen. Je bent klantgericht bezig, zowel aan de kassa als in de verkoop.  Bij deze vrijwilligersrol is het zo dat je in korte tijd veel mensen helpt, het spreekt dan voor  zich dat jij rustig blijft in deze hectiek!

Herkenbaar?

Ben je enthousiast over genoemde taken en een echte klantgerichte verkoper?  Meld je dan nu aan en steek je handen uit de mouwen! Motivatie, inzet, flexibiliteit en enige affiniteit met Retail is een pré. Je woont bij voorkeur in Arnhem of directe omgeving.

Aanvullende informatie
Voor alle vrijwilligers is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel van de procedure.

Reageer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar werving@vitesse.nl  of pak de telefoon en neem contact op met personeelszaken via nummer 026 8807770.