imageToegang stadion

Wij verwelkomen jou in GelreDome zonder mondkapje (vanaf 25 februari is dit niet meer nodig). Om GelreDome in te komen, is het van belang dat jij het volgende meeneemt en bij het betreden van het stadion bij de hand hebt:

  • een geldig identiteitsbewijs
  • jouw (e-)ticket 

Vanaf 25 februari is het niet meer nodig een QR code mee te nemen. Er is geen corona check meer nodig.

Nadrukkelijk willen wij je verzoeken ruim op tijd naar het stadion te komen.
Het controleren van de toegangsbewijzen neemt meer tijd in beslag. Kom op tijd zodat je voor aanvang van de wedstrijd binnen bent.
 

imageKom op tijd!

Wegens verwachte drukte adviseren wij jou om ruim op tijd te komen. Het stadion is 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

 

 

imageToegangsbewijs

Per e-mail ontvang jij jouw e-ticket. Een seizoenkaart geldt niet als geldig toegangsbewijs voor de Europese wedstrijden. Deze zijn enkel geldig in de Eredivisie. Enkel een aangeschafte (e-)ticket geeft toegang tot het stadion. Zilveren en Gouden Vitessenaren kunnen wel met hun seizoenkaart het stadion betreden. Let op: bezoekers in een rolstoel of mindervaliden dienen hun seizoenkaart wel mee te nemen voor het verkrijgen van toegang tot de liften of veldingangen. 

Heb jij jouw e-ticket(s) niet ontvangen? Neem dan contact op met Fanservice door een Whatsappbericht te sturen naar 06 82 45 42 76 of te mailen naar fanservice@vitesse.nl.

imageVervoer en parkeren

Als seizoenkaarthouder kan jij vanaf tweeënhalf uur voor de wedstrijd op vertoon van je fysieke seizoenkaart gratis gebruikmaken van de speciale pendelbussen tussen Centraal Station Arnhem en GelreDome. Er worden extra pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf het centraal station van Arnhem en ook de overige lijnbussen in de regio (lijn 627, 643, 660 en 662) rijden weer.

Seizoenparkeerkaarten gelden niet voor Europese wedstrijden. Enkel voor de Eredivisie.

Meer informatie >

imageRookverbod

Vanaf seizoen 2020|2021 moeten alle stadions in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij zijn. GelreDome is al jarenlang een rookvrij stadion. Dat betekent dat roken in het stadion niet toegestaan is, ook niet onder aan de trappen.

 

Vrijhouden bordessen en trappen

Het is niet toegestaan om op de bordessen en trappen te staan. Wij vragen iedereen dan ook om deze plekken vrij te houden, zodat sancties voor de club voorkomen kunnen worden.

Oproep: niet met bier gooien in het stadion

Vitesse roept alle supporters voor alle wedstrijden met klem op om niet met bier te gooien in het stadion. Dit is in toenemende mate een doorn in het oog van de club én veel medesupporters.

Het gooien van bier of andere voorwerpen vanaf de tribune kan voor vervelende en onveilige situaties op de tribunes en op het veld zorgen. Situaties waarmee spelers, clubs én medesupporters gedupeerd worden. Het kan zelfs leiden tot forse boetes of staking van de wedstrijd.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de sfeer in het stadion goed en positief is en blijft. Het moge duidelijk zijn dat biergooien daar niet aan bijdraagt. Integendeel. We zullen het er allemaal toch ook over eens zijn dat bier te lekker is om weg te gooien?