imageToegang stadion

Heb jij een wedstrijdticket gekocht? Dan mogen wij jou verwelkomen in het stadion zonder mondkapje en zonder 1,5 meter afstand! Om GelreDome in te komen, is het van belang dat jij het volgende meeneemt en bij het betreden van het stadion bij de hand hebt:

  • een geldig Coronabewijs (via de CoronaCheck-app of de geprinte versie)
  • een geldig identiteitsbewijs
  • jouw toegangskaart

Nadrukkelijk willen wij je verzoeken ruim op tijd naar het stadion te komen. Het controleren van de toegangsbewijzen neemt meer tijd in beslag. Kom op tijd zodat je voor aanvang van de wedstrijd binnen bent. 

Aan alle supporters het dringende verzoek om gedurende en rondom de thuiswedstrijd plaats te nemen op je eigen stoel i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen. We vertrouwen op jouw begrip en hulp!

imageZitten verplicht

Aan alle supporters het dringende verzoek om gedurende en rondom de thuiswedstrijd plaats te nemen op hun eigen stoel. In verband met de aangescherpte Corona-maatregelen is staan niet toegestaan op jouw vak. Indien wij het stadionbezoek willen continueren is strikte naleving van deze regels van essentieel belang voor de ‘voetbalbranche’. We vertrouwen op jouw begrip en hulp!

imageKom op tijd!

Wegens verwachte drukte adviseren wij jou om ruim op tijd te komen. Het stadion is 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

imageGeldig Coronabewijs

Om het stadion te betreden heeft iedereen (van 13 jaar en ouder) een vaccinatie-, test- of herstelbewijs nodig. Je kan een test laten afnemen door een afspraak te maken 24 uur voor aanvang van de wedstrijd via www.testenvoortoegang.org. Hierbij geldt dat de test niet langer dan 24 uur geleden afgenomen mag zijn. Je kan tot uiterlijk twee uur van te voren je laten testen. Indien je volledig bent gevaccineerd, is het niet nodig om je te laten testen. Let op: je bent volledig gevaccineerd na 2 weken na de laatste prik.

Je kan een bewijs van de negatieve test of vaccinatie via CoronaCheck-app aanmaken. Heb je geen smartphone? Dan kan je het bewijs downloaden via https://coronacheck.nl/nl/print/.

Meer informatie Coronabewijs >

imageIdentiteitsbewijs

Zorg dat je tijdens de wedstrijden het vaccinatiebewijs en een geldig identiteitsbewijs direct bij de hand hebt.

imageToegangsbewijs

Heb jij één of meerdere wedstrijdtickets besteld? Dan heb jij e-tickets per e-mail ontvangen. Deze zijn jouw toegangsbewijs voor de wedstrijd.

Heb jij jouw e-ticket(s) niet ontvangen? Neem dan contact op met Fanservice door een Whatsappbericht te sturen naar 06 82 45 42 76 of te mailen naar fanservice@vitesse.nl.

imageVervoer en parkeren

Als seizoenkaarthouder kan jij vanaf tweeënhalf uur voor de wedstrijd op vertoon van je fysieke seizoenkaart gratis gebruikmaken van de speciale pendelbussen tussen Centraal Station Arnhem en GelreDome. Er worden extra pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf het centraal station van Arnhem en ook de overige lijnbussen in de regio (lijn 627, 643, 660 en 662) rijden weer.

Let op: in de bus is, conform de richtlijnen van de overheid, het dragen van een mondkapje verplicht. Wegens verwachte drukte adviseren wij jou om ruim op tijd te komen.

Meer informatie >

imageRookverbod

Vanaf seizoen 2020|2021 moeten alle stadions in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij zijn. GelreDome is al jarenlang een rookvrij stadion.Dat betekent dat roken in het stadion niet toegestaan is, ook niet onder aan de trappen.