imageToegang stadion

Heb jij een wedstrijdticket gekocht of ben jij in het bezit van een seizoenkaart? Dan mogen wij jou verwelkomen in GelreDome zonder mondkapje en zonder 1,5 meter afstand! Om GelreDome in te komen, is het van belang dat jij het volgende meeneemt en bij het betreden van het stadion bij de hand hebt:

  • een geldig Coronabewijs (via de CoronaCheck-app of de geprinte versie)
  • een geldig identiteitsbewijs
  • jouw toegangskaart

Nadrukkelijk willen wij je verzoeken ruim op tijd naar het stadion te komen. Het controleren van de toegangsbewijzen neemt meer tijd in beslag. Kom op tijd zodat je voor aanvang van de wedstrijd binnen bent. 

imageKom op tijd!

Wegens verwachte drukte adviseren wij jou om ruim op tijd te komen. Het stadion is 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

imageGeldig Coronabewijs

Om het stadion te betreden heeft iedereen (van 13 jaar en ouder) een vaccinatie-, test- of herstelbewijs nodig. Je kan een test laten afnemen door een afspraak te maken 24 uur voor aanvang van de wedstrijd via www.testenvoortoegang.org. Hierbij geldt dat de test niet langer dan 24 uur geleden afgenomen mag zijn. Je kan tot uiterlijk twee uur van te voren je laten testen. Indien je volledig bent gevaccineerd, is het niet nodig om je te laten testen. Let op: je bent volledig gevaccineerd na 2 weken na de laatste prik.

Je kan een bewijs van de negatieve test of vaccinatie via CoronaCheck-app aanmaken. Heb je geen smartphone? Dan kan je het bewijs downloaden via https://coronacheck.nl/nl/print/.

Meer informatie Coronabewijs >

imageIdentiteitsbewijs

Zorg dat je tijdens de wedstrijden het vaccinatiebewijs en een geldig identiteitsbewijs direct bij de hand hebt. 

imageToegangsbewijs

Let op: per e-mail ontvang jij jouw e-ticket. 

Heb jij jouw e-ticket(s) niet ontvangen? Neem dan contact op met Fanservice door een Whatsappbericht te sturen naar 06 82 45 42 76 of te mailen naar fanservice@vitesse.nl.

imageVervoer en parkeren

Als seizoenkaarthouder kan jij vanaf tweeënhalf uur voor de wedstrijd op vertoon van je fysieke seizoenkaart gratis gebruikmaken van de speciale pendelbussen tussen Centraal Station Arnhem en GelreDome. Er worden extra pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf het centraal station van Arnhem en ook de overige lijnbussen in de regio (lijn 627, 643, 660 en 662) rijden weer.

Let op: in de bus is, conform de richtlijnen van de overheid, het dragen van een mondkapje verplicht. Wegens verwachte drukte adviseren wij jou om ruim op tijd te komen.

Meer informatie >

imageRookverbod

Vanaf seizoen 2020|2021 moeten alle stadions in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij zijn. GelreDome is al jarenlang een rookvrij stadion.Dat betekent dat roken in het stadion niet toegestaan is, ook niet onder aan de trappen.

 

Vrijhouden bordessen en trappen

Het is niet toegestaan om op de bordessen en trappen te staan. Wij vragen iedereen dan ook om deze plekken vrij te houden, zodat sancties voor de club voorkomen kunnen worden.

 

Oproep: niet met bier gooien in het stadion

Vitesse roept alle supporters voor alle wedstrijden met klem op om niet met bier te gooien in het stadion. Dit is in toenemende mate een doorn in het oog van de club én veel medesupporters.

Het gooien van bier of andere voorwerpen vanaf de tribune kan voor vervelende en onveilige situaties op de tribunes en op het veld zorgen. Situaties waarmee spelers, clubs én medesupporters gedupeerd worden. Het kan zelfs leiden tot forse boetes of staking van de wedstrijd.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de sfeer in het stadion goed en positief is en blijft. Het moge duidelijk zijn dat biergooien daar niet aan bijdraagt. Integendeel. We zullen het er allemaal toch ook over eens zijn dat bier te lekker is om weg te gooien?