Alle jongeren verdienen een eerlijke kans. Vitesse Werkt! stoomt jongeren middels een halfjarig voetbaltraject klaar voor een betaalde baan of studie! Herken jij jezelf of iemand anders hierin? Als deelnemer kan jij het volgende verwachten: 

 • Twee keer per week, in en rondom GelreDome, begeleiding in het fitter worden.
  Hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten;
 • Twee keer per week, in teamverband, begeleiding in het ontwikkelen van jouw werknemersvaardigheden;
 • Werkervaring opdoen bij één van onze partners met als doelstelling een arbeidscontract;
 • Volledig sporttenue bij aanvang van het programma;
 • Gezamenlijk met je team naar een wedstrijd van Vitesse;

Ben je geïnteresseerd in het programma, ben je benieuwd of jij in aanmerking komt voor het programma of heb je er vragen over? Vul dan het formulier op deze pagina in.  

Instroommomenten

Dit seizoen zijn er 6 momenten waarop je kan instromen. Jij kan je nog opgeven voor de volgende data:

 • 1 november 2021 
 • 3 januari 2022
 • 28 februari 2022
 • 25 april 2022
 • 20 juni 2022

Meer over Vitesse Werkt!

Vitesse Werkt! is het re-integratieprogramma van Vitesse Betrokken. In samenwerking met de Gemeente Arnhem en Visie op Arbeid startte Vitesse Betrokken in november 2015 met dit project. Sinds 2020 is Vitesse Betrokken de samenwerking met Scalabor aangegaan. In dit project worden deelnemers middels een halfjarig voetbaltraject klaargestoomd voor een betaalde baan of studie.

Het doel van Vitesse Werkt! is om deelnemende jongeren, onder professionele begeleiding van Vitesse en Scalabor, weer arbeidsfit te maken. Voor een hele grote groep jongeren is het door verschillende omstandigheden niet mogelijk om een baan te vinden. Vitesse Betrokken en onze partner Scalabor willen hier hun steentje aan bijdragen! Alle jongeren verdienen namelijk een eerlijke kans.

Gedurende een halfjaar wordt er wekelijks twee keer getraind door de deelnemers onder begeleiding van een trainer van de Vitesse. Tijdens deze trainingen leren de deelnemers hoe ze moeten werken in teamverband, hetgeen zij straks ook op de werkvloer moeten doen. Voetbal heeft namelijk, als teamsport, enorm veel raakvlakken met werken in teamverband. Aspecten als afspraken maken en nakomen, zelfvertrouwen, doelen stellen, omgaan met winst/verlies en grenzen aangeven komen in de trainingen aan bod. Aansluitend op de trainingen krijgen de deelnemers een scholingssessie. Hier wordt voornamelijk gewerkt aan de werknemersvaardigheden. Zo wordt er aandacht besteed aan het maken van een CV, solliciteren, netwerken, de houding ten opzichte van collega’s en een realistisch zelfbeeld. Daarnaast worden de deelnemers er bewust van gemaakt waar ze goed in zijn en wat ze graag willen leren.


  

Vitesse Werkt!

image

image

image